İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ!

 

 
 

Görev sırasında sürat teknesinin batması sonucu boğularak şehit olan Dalyan Karakol Komutanı Kıdemli Jandarma Başçavuş Remzi Avcı'nın ismi Dalyan Belediyesi meclisinin aldığı kararla ölümsüzleşti.

Dalyan girişi yeni karakol sokağı yolu ve yeni yapılacak olan çekek yerinin ismi Şehit J.Kıdemli Başçavuş Remzi Avcı olacak. Dalyan Belediyesinin rutin aylık meclis toplantısı aziz şehitlerin ve devlet büyüklerin anısına saygı duruşu ve açılış konuşmasıyla başladı. Ardından ilk gündem maddesi olarak Dalyana yaklaşık 2,5 yıldır hizmette bulunan ve görevi sırasında şehit olan Remzi Avcı'nın isminin bir sokağa verilmesi konusu oldu. Dalyan Belediye Meclisi konuyu oy birliğiyle kabul etti.

Konuyla ilgili olarak, Dalyan belediye Başkanı Suat Tufan; Remzi komutanımızla 2,5 yıl birlikte görev yaptık kendisiyle iyi ve kötü zamanda hep birlikteydik, kendisine Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz kendisini unutmayacağız ismini ölümsüzleştirmek için adını sokağa ve yeni yapacağımız tekne çekek yerine vereceğiz dedi.

Kenan Çetin // DHA

 
       
     
  Bölge hakkında dürüst/doğru haber anlayışına uyacak, haber metinlerini ve görsellerinizi haber@dalyanguide.net adresine iletin, yayımlayalım.

Dalyanguide.net'te yayınlanacak haberler Basın Meslek İlkelerine ve kanunlara uymak zorundadır. Yazılarda editörler tarafından düzeltme ve kısaltma yapılabilir. Haberlerin yayımlanıp yayımlanmaması kararı Dalyanguide.net'e, sorumluluk yazara aittir.
 
 
 
 
   
   
Çamur Banyosu / F.Akaslan
Fotogaleri Anasayfa »»
Kaunos Tours
Caretta Caretta Restaurant
Lykia Homes
Derman Therapy
I Dalyan Guide Hakkında I İletişim I Reklam I  
© 2008 TBF Reklamevi
Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitedeki yazı, fotoğraf ve sesli görüntüler, kişisel amaçlar için kaynak gösterilerek kullanılabilir. Ticari amaçlı kullanımlar için temasa geçilmesi ve izin alınması gerekmektedir.
TBF Reklamevi
TBF Reklamevi